پیکر مطهر شهید «سید حسن حسینی‌نژاد» در مشهد تشییع می‌شود + جزئیات افزایش تعداد متقاضیان حوزه علمیه خراسان نسبت به سال ۱۴۰۳ کتابخانه مرکزی حرم رضوی، میزبان نشریات با محور «کودک، فلسطین و محرم» رویداد ملی «ایران برنده بازی» با محوریت مقاومت، ۶ میلیون مخاطب را جذب کرد روایت عاشورا بر روی نمادین‌ترین سازه‌های شهری ایران ایوان و مناره عباسی حرم مطهر امام رضا(ع) مرمت شد آغاز فعالیت ۱۱۰ موکب ایرانی و عراقی برای اربعین ۱۴۰۴ درک فلسفه حجاب، مسیر درونی‌سازی این فریضه را هموار می‌کند لبنانی‌های آرمیده در جوار امام رضا (ع) این رستخیز عام که نامش محرم است نگفته حل کرد مشکلم را رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده سردار شهید حسین سلامی دیدار کرد نگاهبان مرز‌های مقتدر | درباره شهید سردار مهدی ربانی که در حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسید میهن‌دوستی، دستور امیرالمؤمنین (ع) است چشمه رأفت، پناه آهوان | شیوه برخورد با حیوانات به سبک امام رضا(ع) اجرای طرح جامع آموزش قرآن به کودکان در مساجد شهر مشهد هنرمندان «حوزه هنری سوره» خادم چایخانه حرم امام‌رضا(ع) شدند فعلا کسی کاری نکند! | نگاهی به وضعیت اجرای طرح یکسان‌سازی گلزار شهدا در مشهد دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده «سردار شهید حسین سلامی» سردار غلامحسین غیب‌پرور به شهادت رسید
سرخط خبرها

نگاهبان مرز‌های مقتدر | درباره شهید سردار مهدی ربانی که در حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسید

  • کد خبر: ۳۴۵۴۵۱
  • ۲۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۲
نگاهبان مرز‌های مقتدر | درباره شهید سردار مهدی ربانی که در حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسید
شهید سردار مهدی ربانی در حملات تروریستی رژیم صهیونیستی به همراه خانواده‌اش به شهادت رسید.

مریم شیعه | شهرآرانیوز؛ اطرافیانش او را با نظم و انضباط می‌شناسند. مادرش می‌گوید این نظم و انضباط را از روز‌های کودکی دارد. وقتی که پسربچه‌ای دقیق و باحوصله بود و وظایفش را به‌خوبی می‌شناخت. بعد‌ها روحیه فداکاری و رزمندگی هم به او اضافه می‌شود. زمانی که عراق در آخرین روز‌های تابستان‌۱۳۵۹ اعلان جنگ می‌کند و به خاک کشور یورش می‌آورد، مهدی به‌صورت داوطلبانه راهی جبهه‌ها می‌شود.

سن و سال چندانی ندارد. در آن دوران، جوان و باانگیزه است. روحیه جهادی دارد و نگاهش فراتر از هم‌سن‌وسال‌هایش است. به‌سرعت در واحد‌های عملیاتی، مسئولیت‌های کلیدی به او محول می‌شود و تنها در عرض چندماه، در برنامه‌ریزی عملیات مهمی، چون والفجر، کربلا و بیت‌المقدس نقش‌آفرینی می‌کند. نگاه راهبردی او تحسین‌برانگیز است. 

می‌تواند در موقعیت‌های بحرانی، راه پیشروی را پیدا کند و هم‌رزمانش درباره او می‌گویند که در سخت‌ترین شرایط هم، با دقت نیرو‌ها را سامان می‌دهد. دفاع از وطن را در ساختن شبکه‌ای از اعتماد، شجاعت و بینش عمیق نسبت به سرنوشت کشور می‌بیند. همین تجربه‌های ارزشمند است که او را در ساختار دفاعی کشور، از سایر نیرو‌های حاضر به خدمت متمایز می‌کند. او فرمانده‌ای میدان‌دیده و متعهد است که زندگی‌اش را وقف دفاع از مرز‌های کشور می‌کند.

نبرد چندمیدانه

او همواره بر اهمیت هماهنگی میان نیرو‌های مسلح تأکید دارد و معتقد است دفاع امروز، فقط اتکا به قدرت موشکی نیست، بلکه نیازمند نوعی راهبرد ترکیبی است که توان اطلاعاتی، امنیتی، مرزی و حتی جنگ‌شناختی را پوشش می‌دهد. از نگاه او، نبرد امروز، عرصه‌ای چندبعدی است که اگر پلانی هوشمندانه و چابک نداشته باشیم، توان بازدارنده‌مان آسیب می‌بیند.

برای چند سالی، یکی از فرماندهان ارشد سپاه پاسداران استان خراسان است. بعد در سال‌های‌۱۳۸۴ تا ۱۳۹۱ به‌عنوان جانشین قرارگاه ثارا... فعالیت می‌کند. از سال‌۱۳۹۰ تا ۱۳۹۵ معاون عملیات سپاه پاسداران می‌شود و از شهریور‌۱۳۹۵ به بعد، معاون عملیات رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح است.

مسئولیت هماهنگی میان نیرو‌های نظامی، انتظامی و امنیتی را دارد. او با اشراف بر ساختار‌های ترکیبی دفاع، برای تقویت توان بازدارنده ملی تلاش می‌کند. مرز‌های کشور برای او فقط خطوط جغرافیایی نیستند، بلکه مرز، اقتدار ایران است و توجه ویژه‌ای به آنها دارد. نگاهش به آینده است و هدف‌هایش هیچ‌گاه او را از درک شرایط واقعی بازنمی‌دارد.

پیکر‌های هزارپاره

سحرگاه بیست‌وسوم خرداد‌۱۴۰۴ بود که فاجعه در گوشه‌وکنار تهران رخ داد. نگاه‌های خیره مردم، از پشت پنجره‌های بسته به کوچه‌هایی دوخته شد که کسی از آنها گذر نمی‌کرد. صبحی که با صدای انفجار و تصویر دود و آتش آغاز شود، نبض روز را از تپش می‌اندازد. وقتی که خانه سردار مهدی ربانی هدف قرار گرفت، او به همراه همسر و فرزندش آنجا بود. همسایه‌ها سراسیمه از خانه بیرون ریختند و در محاصره چشمان ناباورشان، آتش از هر طرف خانه زبانه می‌کشید.

در و دیوار این خانه روی هم آوار شده بود و هیچ‌کس نمی‌دانست که چه اتفاقی در حال رخ دادن است. سردار ربانی از فرماندهان گمنام هشت سال دفاع مقدس بود. او کسی بود که در جنگ‌های نامنظم دوشادوش چمران مبارزه کرد. شخصیتی متواضع داشت و کمتر نامش در محافل مختلف تکرار می‌شد. وقتی هم رفت، رسانه‌ها چیز زیادی درباره او نمی‌دانستند. پس از ساعت‌های طولانی جست‌و‌جو تنها بخش‌هایی از پیکر این شهید و خانواده‌اش شناسایی شد. 

او در سکوت زندگی کرد و بدون هیاهو رفت. سردار در بهشت زهرا (س) تشییع و به همراه خانواده‌اش به خاک سپرده شد وقتی که مظلومیتش، قلب هر آزاداندیشی را به درد آورد. او فرمانده‌ای بود که نه در میدان نبرد، بلکه در حریم امن خانه قربانی ترور نفرت‌انگیز و ایدئولوژی شرم‌آور غاصبان صهیونیست شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->